Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

O podjetju

Nagovor

Podjetje SANITA,d.o.o.,Ljubljana prej Sanitarija, letos praznuje 67 letnico obstoja in je eno prvih in najstarejših trgovskih podjetij s področja varstva pri delu v Sloveniji. Naše poslanstvo je od vsega začetka od leta 1943 zadovoljevati potrebe podjetij, zavodov, šol in drugih organizacij ter občanov po varnosti in zaščiti pri delu, pri vsakodnevnih opravilih doma in v prostem času ter po zdravstvenih – zaščitnih potrebah, ki ne zahtevajo posebnih medicinskih posegov.

V vsej tej dolgi zgodovini uspešno oskrbujemo veliko šol in vrtcev,dijaških domov, srednjih šol, fakultet, laboratorijev… Naše reference so Gorenje, Sava Tires, Petrol, BSH, Droga Kolinska, Zavarovalnica Triglav, Gorenje TIKI,Acroni….

Kot prvo specializirano podjetje pri nas za zaščito imamo ambicijo ostati trgovec za trženje domačih in tujih izdelkov za zaščito in varstvo v Sloveniji.

Najlepše se vam zahvaljujemo za vaše zanimanje o poslovanju z našim podjetjem Sanita, d.o.o., Ljubljana. Veseli nas, da se vam lahko predstavimo in vam ponudimo sodelovanje, pri čemer smo prepričani, da ga je možno povečati oz. začeti v obojestransko zadovoljstvo.

Na vašo željo vam bomo posredovali konkretno ponudbo, prilagojeno vaši dejavnosti, zakonodaji in potrebam, s konkurenčnimi cenami in dodatnimi popusti na količine in stalnost nabav (sklenjena pogodba). V ponudbo bomo uvrstili izdelke, za katere smatramo, da jih potrebujete in so predmet našega poslovanja. V kolikor ugotovite, da kaj manjka bomo ponudbo dopolnili.

V pričakovanju povabila za obisk v vaši cenjeni organizaciji, kjer bi se lahko podrobneje dogovorili o sodelovanju, vas prisrčno pozdravljamo.

Sanita,d.o.o., Ljubljana

Direktor
Matevž Leskovšek

+386 1 519 31 27

info@sanita.si

Naslov

SANITA d.o.o.
SANITA d.o.o.
Gasilska cesta 7
Gasilska cesta 7
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana

Kontakt

Telefon
01 51 93 127 in 01 51 93 128
Fax
01 51 95 027
GSM
040 677 711 in 041 707 932